Υλικά για 4 άτομα
Πλένουμε πολύ καλά τη ρόκα, κόβουμε τα κοτσάνια και το υπόλοιπο ματσάκι το κοβουμε σε 2 - 3 μέρη ανάλογα με το μήκος και τα τοποθετούμε σε μία πιατέλα. Κόβουμε τις λιαστές ντομάτες σε μεγάλα κομμάτια και τις προσθέτουμε στη ρόκα. Με ένα σέικερ ή multi χτυπάμε το λάδι και το ξύδι (μπορούμε να βάλουμε λιγότερο ή περισσότερο ξύδι ή λιγότερο η περισσότερο λάδι, ανάλογα με το γούστο μας) και το προσθέτουμε στη σαλάτα. Βάζουμε λίγο αλάτι και ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε τα κομμάτια παρμεζάνας και σερβίρουμε
0 comments:
Post a Comment